За междуградски пътувания1. Online отстъпка – 10% от редовната цена на билет (важи при закупуване на билет от он-лайн платформата на Юнион Ивкони).

2. Групова отстъпка от 3 до 7 човека - 15% отстъпка (важи за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане).

3. Групова отстъпка над 7 човека - 20% отстъпка (важи за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане).
* Билети, издадени с друга отстъпка, не участват в образуването на група.

4. Отстъпка за клиенти, притежаващи клубна карта на „Vivacom” – 10% отстъпка (важи само за притежателя на съответната карта).

5. Отстъпка за клиенти, притежаващи карта на ПОД „Бъдеще” – 10% отстъпка (важи само за притежателя на съответната карта).


6. Отстъпка „втора посока” (важи в рамките на 7 дни по същото направление, при предоставен билет, купен на редовна цена в първата посока) – 10% отстъпка.

7. Деца до 7 ненавършени години към датата на пътуване – пътуват безплатно с право на седящо място (необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при вземане на билет, така и по време на пътуването) - за документ се приемат и копия на съответните.

8. Деца до 12 ненавършени години към датата на пътуване – 50% отстъпка от цената на билета (необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при купуване на билета, така и по време на пътуването; за документ се приемат и копия на съответните).

* Отстъпките за деца до 7 год. и до 12 год. възраст са семейни отстъпки и не важат при групови пътувания.
** Деца до 14 год. ненавършени пътуват задължително с придружител.

9. Международна отстъпка - 15% от цената на билета по вътрешни линии (важи след представяне на билет за международно пътуване; важи само в деня на заминаване за чужбина или връщане от чужбина).

10. Студент/ученик – 10% отстъпка (валидна за лица до 26 години, ненавършени).

11. Пенсионер – 10% отстъпка (валидна за лица навършили 60 години, в това число инвалиди – след представено ТЕЛК решение, допуска се и копие).

12. Притежателите на пластики, заявени в офис на Юнион Ивкони до 1 юли 2019 година, ползват 20% фиксирана отстъпка от цената на билет за пътуване.* При назначени извънредни автобуси, следните отстъпки не могат да бъдат използвани:
- Отстъпка за клиенти, притежаващи карта Vivacom;
- Отстъпка за клиенти, притежаващи карта ПОД Бъдеще;
- Групови отстъпки.

* Дадена отстъпка не се комбинира или натрупва с други отстъпки, и при калкулиране на цената се прилага най-голямата.