За междуградски пътувания


 
 1. Отстъпка за онлайн покупка на билет - 10%. Валидна е при покупка на билет онлайн на адрес https://tickets.union-ivkoni.com/
 
 1. Групова отстъпка от 3 до 7 човека - 15%. Валидна е за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане.
 
 1. Групова отстъпка над 7 човека - 20%. Валидна е за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане).
   
 2. Отстъпка с клиентска карта с фиксирана отстъпка за вътрешни пътувания – 20%. Валидна е само за билети, чиято базова цена е над 4,00 лв. за покупка онлайн или в официалните офиси на дружеството.
 
 1. Отстъпка за клиенти, притежаващи клубна карта на „Vivacom” – 10%. Валидна е само за притежателя на съответната карта.
 
 1. Отстъпка за клиенти, притежаващи карта на ПОД „Бъдеще” – 10%. Валидна е само за притежателя на съответната карта.
   
 2. Отстъпка при покупка на двупосочен билет – 15%. Валидна е при еднократна покупка на билет за превоз в две посоки по едно и също направление.
 
 1. Отстъпка „Втора посока”– 10%. Валидна е при покупка на втори билет в рамките на 7 дни по същото направление, при предоставен билет, купен на редовна цена в първата посока.
 
 1. Отстъпка за деца до 7 ненавършени години към датата на пътуване – 100%. Пътуват безплатно с право на седящо място. Необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при покупката на билета, така и по време на пътуването, като се приемат и фото копия на съответните документи.
 
 1. Отстъпка за деца до 12 ненавършени години към датата на пътуване – 50%. Необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при покупката на билета, така и по време на пътуването, като се приемат и фото копия на съответните документи.
 
 1. Отстъпка за студент/ученик – 10%. Валидна е за лица до 26 ненавършени години.
 
 1. Отстъпка за пенсионер – 10%. Валидна е за лица навършили 60 години, в това число инвалиди след представено ТЕЛК решение, допуска се и копие.
 
 1. Отстъпка за закупен билет за международно пътуване - 15% от цената на билета по вътрешни линии. Валидна е при представяне на билет за международно пътуване и важи само в деня на заминаване за чужбина или връщане от чужбина с представения билет.
 
Забележки:


 
 • Различните отстъпки не могат да се комбинират и/или натрупват и при калкулиране на крайната цена се прилага най-голямата от тях.
 • Отстъпките за деца до 7 год. и до 12 год. възраст са семейни отстъпки и не важат при групови пътувания.
 • Деца до 14 ненавършени години пътуват задължително с придружител.
 • При покупка на билети за извънредни автобуси, следните отстъпки не могат да бъдат използвани:
  • Групови отстъпки.
  • Отстъпка за клиенти, притежаващи карта Vivacom;
  • Отстъпка за клиенти, притежаващи карта ПОД Бъдеще;