Екскурзия до ТАЙЛАНД, с Пукет и СИНГАПУР

13 дни / 10 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 13 дни (БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, СИНГАПУР )
Цена от: 4710 лв.


Дата Цена Резервирай
12.02.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
15.03.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
26.04.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
01.09.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
06.10.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
10.11.2019 от 4810 лв. Резeрвирай
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Програма по дни
 
Ден 1
01.09.2018- Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Банкок
02.09.2018 - Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.20 ч. – самолетен полет Доха – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.30 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

Ден 3 Банкок - Кралският дворец
03.09.2018 - Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на Зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

Ден 4 Аютая
04.09.2018 - След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.

Ден 5 Пукет
05.09.2018 - Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 13.10 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 14.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.

Ден 6 Пукет
06.09.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 7 Пукет
07.09.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 8 Пукет
08.09.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Връщане в хотела в Пукет и нощувка.

Ден 9 Сингапур - Мерлиона
09.09.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 10 хотел “Marina Bay Sands”
10.09.2018 Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. При възможност, вечерта посещение на водното шоу със светлинни ефекти на Променадата на Сингапур .Нощувка в Сингапур.

Ден 11 о-в Сентоса
11.09.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса - “Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: копие на статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др. атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 12 Сингапур - „The Gardens of the Bay”
12.09.2018 - Закуска. Свободно време в Сингапур. Вечерта - трансфер до летището.

Ден 13 Сингапур
24.02.2018 - В 02.00 ч. полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 05.00 ч. В 07.55 ч. - полет Доха - София. Кацане на летище София в 12.45 ч.
 

 

 

(11-ти ден);.

       *Забележки:

              1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

             2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям 

                  багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.

            3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.

            4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

                  5. Категоризацията на хотелите в Сингапур не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3. Цените от 4 710 лв/ 4 810 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 775 лв.
4. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
5. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)       

             - по банков път    

Информация за хотелите (или подобни):

Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    http://baiyokesky.baiyokehotel.com/

Пукет - Hotel Sleep with Me   4*     www.sleepwithmehotels.com/  

Сингапур - Village Hotel Albert Court  4*

http://www.stayfareast.com/hotels/village-hotel-albert-court.aspx

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   

  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 710 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА . ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 4 985 ЛВ
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 810 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  15 ЧОВЕКА .
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 5 085 ЛВ
 
 
 

 

 

 

 

 

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 •      самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет - Сингапур; Сингапур – Доха – София;
 •   самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 •   летищни такси - 968 лв/ 495 евро (14.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 •   трансфери летище – хотел – летище;
 •   7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;
 •   3 нощувки със закуски в в хотел 4* в Сингапур;
 •   1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) – 4-ти ден;
 •   разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);
 •   полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);
 •   всички турове съгласно програмата;
 •   наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 •   входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;
 •   водач от ТА  и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език);
 •    такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­65 лв.

2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 •  тайландска виза – 30 евро;
 • такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
 •  медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро30 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 60 лв
 •   допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 •  допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):
 • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма ) - 2-ри ден   - с вечеря  -  45 евро, - без вечеря - 30 евро     
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден) 
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)
 •           или
 •  полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден)   
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
 •       (6-ти ден)                                                     - 60 евро (с вечеря на блок маса)
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)  60 евро (7-ми ден);
 •   полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден  или еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) 60 евро
 •             (8-ми ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 9-ти ден;
 •   посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands - 20 щ.долара
 •       (10-ти ден);
 •  посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (10-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара
Оферта № Е77
Екскурзии и почивки